Kop op!
Usually ships within 1-3 days
The story of

Kop op!

Gelukshormonen. Ken je ze? Je wordt er heel blij, gelukkig of euforisch van.

Kunnen jouw gelukshormonen een boost gebruiken? Wij ontwerpen producten waar je vrolijk en gelukkig van wordt. Wij noemen ze blijmakers!

Kop op! staat voor positiviteit en dankbaarheid. Om wie je bent in je puurste vorm.

Chantal (41 jaar) is in de afgelopen 10 jaar tot driemaal toe geconfronteerd geweest met kanker. De laatste keer was in oktober 2017. Na een periode van operatie en herstel realiseerde zij zich dat dìt het moment was om vooruit te kijken en te doen waar je blij van wordt. Recht je rug - kop op en ga doen wat je altijd al hebt willen doen.

Tijdens het herstel kreeg zij een heel lief kadootje. Bloemzaadjes die voor de operatie gezaaid moesten worden. De boodschap was: zaai nu deze zaadjes - ga een pittige periode door, maar als de zaadjes mooie bloemen zijn worden, dan realiseer je je waar je staat en wat je achter je kan laten. Toen de bloemen daadwerkelijk in bloei stonden ontstond er een grote glimlach en een gevoel van dankbaarheid. Dit was het perfecte kado wat je iemand kan geven! En zo zijn onze concepten ontstaan.

Kop op! staat niet alleen voor het verhaal van Chantal, maar ook van het zaadje welke ontkiemt en haar kopje boven de aarde steekt.

Het staat voor positiviteit en dankbaarheid. Voor wie je bent in je puurste vorm

PLANT SMILES - GROW LAUGHTER - HARVEST LOVE