Krista's leren tassen
Usually ships within 1-3 days
€ 500.00 minimum order amount
The story of

Krista's leren tassen

Luxe leren tassen gemaakt van hoogwaardig nappa leer.


Krista's tassen zijn voor de eigenzinnige vrouw, die weet wat ze wil en niet bang is om zich te onderscheiden. Het zijn veelal de 50+ dames die van deze stijl houden. En eenmaal verslingerd aan een Krista's tas dan willen ze niet meer anders!


Krista's leren tassen zijn met veel gevoel voor vorm en kleur ontworpen. Achter de mooi afgewerkte leren buitenkant zit een gebruiksvriendelijke binnenkant. Met andere woorden, in de tassen zitten genoeg (rits) vakken en ondiepe vakken om je spullen ordelijk in op te bergen. Deze tassen passen perfect bij vrouwen die van orde en overzicht houden. Daarnaast zijn de tassen gevoerd met een lichtgekleurde voering zodat je makkelijk je spullen terug kan vinden.


Visie van de ontwerpster: "Ik zie de tas vooral als een gebruiksproduct. Maar ook als een product wat helemaal moet kloppen, daarmee bedoel ik dat alles één geheel moet vormen. Ik heb mij dan ook gefocust op de verbinding van schouderband aan de tas. Dat de schouderbanden betrokken worden bij de rest van het ontwerp".


Krista's exclusieve leren tassen worden door het hele land verkocht. Van geschenkartikelen winkel tot luxe kledingwinkel van museumwinkel tot kunstuitleen en van schoenwinkel tot de lederwaren zaak.

Mocht je de tassen en portemonnees liever eerst in het echt willen zien voordat je ze besteld dan hoor ik dat graag en dan kom ik graag een keer langs om mijn collectie te laten zien (voor nu alleen in NL en BE).