IZY Bottles: stijlvolle drinkflessen met een visie

Plastic afval is een super groot probleem aan het worden, waarvan we nog niet realiseren hoe groot het probleem eigenlijk is

Elk jaar belanden er tonnen plastic flesjes in de natuur. Dit heeft zeer negatieve gevolgen voor onze aarde en alsmaar meer mensen zijn zich hiervan bewust. De eerste stap om de plastic soep te verminderen begint bij jezelf en daar is Jim Woerdman van IZY Bottles het helemaal mee eens. 

Hij verbleef een jaar lang in Amerika, het grootste milieuvervuilende land ter wereld: ‘Terwijl ik dacht dat de grootte van de milieuvervuiling in Europa al bizar was, schrok ik me een hoedje toen ik zag hoe het er in Amerika aan toe ging. Het is echt tijd om het anders te gaan doen!’ En dat deed hij ook met de oprichting van IZY Bottles in 2018.

Terwijl ik dacht dat de grootte van de milieuvervuiling in Europa al bizar was, schrok ik me een hoedje toen ik zag hoe het er in Amerika aan toe ging

Duurzame en recyclebare materialen
Jeroen bracht een prachtige lijn thermosflessen op de markt die helpen om het gebruik van single-use plastic te verminderen. Door te kiezen voor deze flessen in plaats van plastic flesjes help je niet alleen het milieu, de flessen zien er ook nog eens mooi uit met hun moderne design en stijlvolle materialen. De IZY Bottles worden vervaardigd uit milieuvriendelijke en recyclebare grondstoffen en zijn van de hoogste kwaliteit. IZY wilt met zijn drinkflessen een verschil maken en andere mensen aanmoedigen om slecht afbreekbare producten te vermijden. 

De thermosflessen beschikken over een duurzame, 304 roestvrijstalen laag zowel van binnen als van buiten. Bovendien zijn ze ook BPA-vrij. Of je nu thee, koffie of ijskoude frisdranken meeneemt, je drankje blijft minimaal 24 uur koud of 12 uur warm. Ideaal voor mensen die graag sporten, koffie willen meenemen naar het werk of een uitstapje maken. 

Voor ieder wat wils
IZY Bottles beschikt over verschillende collecties waaruit je kan kiezen: chrome, design, exclusive, gradient, matte, marble en sandstone. De flessen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten die variëren van 350 tot 750 ml en dit aan erg scherpe prijzen. De IZY Bottles zijn niet alleen leuk om zelf te hebben, maar ook om cadeau te geven. Je kunt ze namelijk ook laten personaliseren. De flessen beschikken over een schroefdeksel waardoor ze gegarandeerd lekvrij zijn. Temperaturen van buitenaf hebben geen invloed op je drankje. Ook koolzuurhoudende drankjes en alcoholische drankjes blijven lekker vers en op de juiste temperatuur. 

Ambitieuze toekomstplannen
IZY Bottles beschikt over verschillende collecties waaruit je kan kiezen: chrome, design, exclusive, gradient, matte, marble en sandstone. De flessen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten die variëren van 350 tot 750 ml en dit aan erg scherpe prijzen. De IZY Bottles zijn niet alleen leuk om zelf te hebben, maar ook om cadeau te geven. Je kunt ze namelijk ook laten personaliseren. De flessen beschikken over een schroefdeksel waardoor ze gegarandeerd lekvrij zijn. Temperaturen van buitenaf hebben geen invloed op je drankje. Ook koolzuurhoudende drankjes en alcoholische drankjes blijven lekker vers en op de juiste temperatuur.